Magiske fortællinger

Tina Henneberg har skrevet to novellesamlinger:” I Paradis får man ikke bank” og ”Pigen med de afhuggede fødder”. I fortællingerne møder vi antiheltene, de skæve og uelskede eksistenser og fortællingerne handler om sorg i mange gradbøjninger samt følelsen af mental og fysik amputation. Men trods det dystre univers er der altid et lys i mørket. Der er en inderlighed og skønhed i den sære og tvistede fortællerfacon. Det er sådan, det Hennebergske fortællerunivers ser ud.

Lyt til fortællingerne

”Sæt dig godt til rette, tag hørertelefonerne på og kom med ind i min forunderlige verden. God fornøjelse.”

Shahspillet

At spille skak med en troldmand kan vise sig at være en rigtig dårlig ide. En købmand kan ikke dy sig, og hans eneste datter mister på den måde alle ti fingre. Hvordan den historie ender, kan du høre lige her.

Alfred og Molly

Et barn der har den evne, at alt hvad han rører ved visner og dør, vokser op i al ensomhed. Men en dag banker det på døren, og det bliver begyndelsen på et ualmindeligt smukt og sært venskab.

Sorgens skrin

En kvinde ender med at give alle sine følelser væk til en gammel heks…men kan man nu også leve et helt liv uden at føle noget? På sin færd ud i verdenen, møder kvinden både døden, chefen for et krematorie, en lille mand der bor i et køleskab, en havfrue, en lille havbrise og en frugtsælger, der tilsammen hjælper kvinden på hver der måde.

Sommerfugleøen

En rørende fortælling om en lille pige og en stor ræv, der rejser ud i al det ukendte for at finde pigens far der er draget til himmels.

Et dukkeeventyr

En lille dukke må så grueligt meget igennem før hun finder fred og kan slå rod.