TINA
HENNEBERG

Jeg øver mig i ikke at støje unødigt, øver mig på at gøre ting langsomt eller omvendt af plejer, og øver mig på at være i ro i det enkle liv, hvor man ikke er evigt tilgængelig. Alt det og mere til gør mig til det væsen, jeg er.

Min kilde til inspiration

Når jeg maler eller skriver, kommer det alt sammen fra det sted indeni lageret af oplevelser, sansninger, fantasi og magi samt den vilde vestjyske natur i mig, der er en evig kilde til inspiration. Ud af min hånd og penselstrøg, kommer abstrakte organiske værker, farverige og vibrerende. Det er en blanding af micro og macro cosmos, der lander på lærredet, og de er alle brudstykker af ”mig” – en art indre og ydre landskaber. Jeg ser det som en nonverbal fortælling, og om at have noget på hjertet men hvor ordene i stedet er farver og bevægelser.”

Menu

TINA HENNEBERG

… i en vindharpes tone over græs

ISLE OF MAN

… lige midt imellem alting og helt sin egen.

ALTIPLANO

… landskaber der glider forbi i det fjerne.

COLOUR EUPHORIA

… en verden af farver

MAGISKE FORTÆLLINGER

… lad mig få din lillefinger barn, den bruger du alligevel ikke.

Jeg føler mig uendelig forbundet med den vestjyske natur

Plantagernes dufte og lyde, heden og Vesterhavets sang er indkodet i mit dna, og sender smukke tråde langt ind i sjælen.

At gå langsomt uden mål andet end at tænke ingenting, og kun være i naturens dybe åndedræt; dét sænker hjerteslag og nulstiller selvet.

Kontakt

Telefon nummer:
+45 21 40 75 38
E-mail:
henneberghus@gmail.com