Menu

Når jeg maler eller skriver, kommer det alt sammen fra det sted indeni lageret af oplevelser, sansninger, fantasi og magi samt den vilde vestjyske natur i mig, der er en evig kilde til inspiration. Ud af min hånd og penselstrøg, kommer abstrakte organiske værker, farverige og vibrerende. Det er en blanding af micro og macro cosmos, der lander på lærredet, og de er alle brudstykker af ”mig” – en art indre og ydre landskaber. Jeg ser det som en nonverbal fortælling, og om at have noget på hjertet men hvor ordene i stedet er farver og bevægelser.”

Nedenfor kan du navigere rundt på min hjemmeside.

TINA HENNEBERG

Jeg øver mig i ikke at støje unødigt, øver mig på at gøre ting langsomt eller omvendt af plejer, og øver mig på at være i ro i det enkle liv, hvor man ikke er evigt tilgængelig. Alt det og mere til gør mig til det væsen, jeg er.

MAGISKE FORTÆLLINGER

Mine fortællinger og digte er fra det inderste af mig, der er noget sandt, ærligt og universelt i ALT det skrevne både direkte men også mellem linjerne. Som skygger der bevæger sig sagte lige bagved ordene og sætningerne. Kærligheden til eventyrgenren og magisk realisme er stor, måske fordi det er sådan, min verden ser ud bag de blå øjnes spejl.

ISLE OF MAN

Serien IOM (Isle of Man) er min abstrakte tolkning af øen, landskabet og alt det der ligger lige under overfladen af historier og sagn fra gamle tider.

COLOUR EUPHORIA

Serien Colour euphoria dækker over flere forskellige udtryk med sit udspring i 2008 og frem til nu, dog med den tydelige fællesnævner, at ”boblerne” er at finde i hvert eneste værk. Det er Tina Hennebergs umiskendelige signatur.